Saturday, 31 December 2011

HAPPY NEW YEAR..!!!

welcome 2012..yeahhh!!!ari nie we are not under 18 lagi..hehhee..2011 menjadi knangan buat aku and kawan2..tahun 2011 macam2 jadi kt kami.. mcm2 masalah jugak yang kami lalui.. well,, aku just ada a day jea.. sok dah na g PLKN..KEM GUAR CHENDERAI here i come..
HEPINEWYEAR!!hope 2012 will be more WONDERFUL :)



Friday, 9 December 2011






hemm..inilah kerja masa lapang siti syamimi aka LALAT..
ish3..mimie2..dah abeh kertas kah na lukis??(ada ka patut dia lukis atas tilam)
lukisan nie dia lukis tyme after kami balek dr CS..malam 30 aie bulan..mimie kata saja lukis atas tilam nie.. natggalkan kenangan..iyeala tue..


MALAM BERSAMA SELAMANYA..
30 NOV 2011
CENTRAL SQUARE




ANARCHIST SPREAD 001
ANARCHIST SPREAD 002

ANARCHIST SPREAD 003
ANARCHIST SPREAD 004


Wednesday, 30 November 2011

bersama selamanyaaa..


MEMORI TERCIPTA..
Bergetar jiwa dipersada bercahaya
Pertemuan harapan pertama kalinya
Bergetar jiwa menghadapi mimpi-mimpi
Sukar dipercaya pintunya terbuka
Di sini jua memori tercipta
Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa
Mengalun suara sesuri bisikan hati
Seiringan mencari haluan berseni
Bergetar jiwa menghadapi mimpi-mimpi
Tiada pun terduga pintunya terbuka
Di sini jua memori tercipta
Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin di sini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada ku lupa
Yang terpahit jua termanis
Semuanya bagiku terindah
Kuingati buat selama-lamanya
Di sini jua memori tercipta
Walau seketika terjalin kasih kita
Mungkin di sini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa
Mungkin di sini kita kan terpisah
Kenangan bersama (3x)
Mungkin disini kita kan terpisah
Kenangan bersama tiada kulupa

THERES NOTING ABOUT GOODNITE WHEN IT MEANS GOODBYE ..

Friday, 23 September 2011

             YANG SEBENAR BENARNYA ,,,
SI SYAZA :)

SI ASMA :)

SI KARTIX ( AMIRA ) :)

MIMI DI HUJUNG SEKALI :)

kami bukan lah nakal sangat , TAPI , kami selalu menjadi buruan warden2 di asrama , WTF ! TAPI , kami tau yang dalam hati kami ada taman , spm dah dekat , tapi kami still tak sedo diqi , haha , masing2 sibuk dengan hal masing2 ,  syaza , sentiasa bz dengan dia punya aktiviti harian yang mencabar ( bersenam ) mimi pulak si ulat buku , pi mana2 mesti ada buku kat tangan dia ( komik ) haha , asma pulak , nak tunggu dia langkah setapak pun dah dekat dua minit , haha , si kartik pulak , sibuk di alam percintaan dia tuu (dengar cerita baru lepas frust menonggeng !) 
TAPI , kami semua SATU hati , kemana saja bersama :) susah senang bersama , walaupun kami digelar ANASIR2 JAHAT di asrama :) CHILL laa , itu semua yang akan menjadi SWEATEST memory kami kat MRSM MERBOK yang disayangi ( werk ! ) haha,
NAKAL TAPI BAEK..

si buntal yg sentiasa SMILE:))

si gedik yg mengada-ngada:))

minah jelita yg JIWANG:))

si comeyl yg blurr..:))

Wednesday, 24 August 2011

INSAF2...

insaf untuk 3 hari jea.. balek maktab wat perangai balek..huhu..
eyh syaza,,termenung apea tue..?haha..zikir la wei..
hey kartix..kaw tdo apea hal..?owg zikir kaw tdo..apea lar..cover ckit wey..
ceh mimie nan asma poyo jea..nmpak cam khusyuk padahal tersengguk-sengguk..haha..apea ar..trok btol..

BUKIT WANG aka MONEY HILL

KEM PEMANTAPAN SAHSIAH di BUKIT WANG..
17-19 jun 2011

 
inilah padahnya bla fly ta g kem..last2 kna jgak kem kt bkit wang..
mmamg tggalkan parut kekal kat kami..huh..!!

Thursday, 9 June 2011

tarikh KERAMAT..!!! 11 JUN 2011..

aarrrrggggghhhhhhhhh...!!!
ini yg ta maw dgr nie..huhu.. sok da kna balek mktab..hah?? mcm apea lg.. homework..?? itu ta payah tnya lar..
mmg ta siap..dan pda waktu 2 lar..kami bwu na kalot na siapkan hw..ish2..bla la nak brubah nie..skung da masuk SEM 2...exm bpa bulan ja lg..huhu..lansung ta prepare apea2..bak kata syazza..azam utk tahun nie.. na blaja kasi masuk U..na mnx U yg sama katakan..CHAIYOK..!!!
hurmmm...kne enjoy puas2 nie sblom balek penjara sok..haha..

Monday, 6 June 2011

catch US if u can..

wahhaaahahaa..............
it was 28 may 2011..
spatutnya kmi kna ikut kem komando kt skolah..tp..kmi ta ska dgan kem2 yg tah pape nie..so.. apea agy.. cabut r dr mktab..haha..mla2 asma nan kartix lu balek..ta sngka pas 2 syazza n mimot pown blek skali.haha..
besa lar terbang....
and...aku dgr cta,,akn ada kem yg lagy ta best n dahsyat dmana student yg ikot kem nie just kna bwak 2 or 3 helai bju saja tuk pkai n lokasi yg mungkin..adalah...GUNUNG JERAI..hah?? WTF?? apea nie??
ta ska ouhhh.. paling benci bla ada kem..huh!!!jgn arap kami akn ikot...mungkin kmi akn fly lg..kalo ada lg kem mcm 2...hahaaa..pdan mka ckgu...hahaaaaa

Sunday, 29 May 2011

senior year:))

6/1/2011
yeah!!!,dats rite,,dis is our year,,
sYAzA+mim0t+aSMa+kARtiX,,???
kartix..???erm..dak nie bwu msuk mktb merbok...na cta psal dya.. dya ni dr ph.. awl2 msuk aku rsa dy ni cam kerek ja..msuk2 ja tquih wat " qempank ",,mnyampah gak aku tgk dya..hahhaaa..
tapi,,,
2 la diqi dy yang sebenax,huhu,da lama knai,las2 aku taw dya ni baek la jgak... hahaha..dya nie baek la,,epi go lucky,,gila2..peramah smpai aku x lrat dgaq...n yg pling pnting dya stu kpala nan kmi..hahaa..